A termék átmenetileg nem kapható
Egészséges zsírsavainak, magas fehérjetartalmának, vitaminjainak és ásványi anyagainak köszönhetően a mandulát az egyik legegészségesebb élelmiszernek tartják. Egy marék mandula aszalt gyümölcsökkel kiegészítve kiegyensúlyozott, egészséges nassolnivaló.
A mandula ősidők óta része az emberi táplálkozásnak, és gazdag tápértékének köszönhetően széleskörűen alkalmazható, egyedülálló élelmiszerré vált. Minden mandulával kapcsolatos kutatás a gyümölcs szervezetünkre gyakorolt nagyon jótékony hatására utal. A mandulában található Zsírok több mint 50%-a főként egyszeresen telítetlen (34%) és többszörösen telítetlen (11%) zsírsavakból áll. A növényi eredetű élelmiszerek közül a mandula az egyik leggazdagabb fehérjében, közel 20%-os fehérjetartalommal! Csak körülbelül 18% szénhidrátot tartalmaznak, ezért célszerű aszalt gyümölcsökkel kiegészíteni. A cukrozatlan aszalt gyümölcsök és a mandula kombinációja különösen egészséges és kiegyensúlyozott nassolnivaló.
|
100 g |
---|---|
Energiaérték | 2593 kJ / 628 kcal |
Zsírok | 56 g |
- amelyből telített | 4,5 g |
Szénhidrátok | 4 g |
- ebből cukrok | 4 g |
Szál | 12 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0 g |
Forma | élelmiszer |
---|---|
Tömeg | 500 g |
Speciális étrend | vegán étrend, vegetáriánus, gluténmentes diéta, pálmaolaj nélkül, nincs hozzáadott cukor |
Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?
Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül