A GRIZLY Mogyoróvaj Fine finom mogyoróból készült finom krémmé őrölt, egészséges zsírokkal és fehérjékkel teli finom mogyoró.
Egészséges a mogyoróvaj? Igen, az. A dióvajak közül ebben van a legtöbb rost. A magnézium megfelelő étrendi bevitele hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, fenntartja a normál fehérjefunkciót és az izomszintézist. A benne lévő
Zsírok növényi eredetűek és telítetlenek, és jót tesznek az egészségünknek! Ezért egészségesebb a mogyoróvaj, mint a tejből készült vaj. A zsírok mellett a mogyoróvaj értékes
Fehérje- és egyéb anyagforrás is. Tartalmaz például E-, B1- és B3-vitamint, Q10 koenzimet, folsavat, magnéziumot és foszfort.
Mire használják a mogyoróvajat? A mogyoróvajat gyümölcs- és fehérjeturmixok kiegészítőjeként is használhatjuk. Ha vajat használunk a főzéshez, megkapjuk a dió ízét és a diófélék által kínált összes tápértéket. A szakácsok imádni fogják ezt a dióvajat a konyhában. A sportolók viszont el lesznek ragadtatva, ha túróval keverik. Egy másik lehetőség, hogy pelyhekbe keverjük. Gyümölcsökkel, például almás körömvirággal vagy banánnal is remekül ízlik. A mogyoróvaj gazdag
fehérje-, rost- és egészséges zsírforrás. A mogyorót, amelyből a mogyoróvaj készül, természetes barna héjában pörkölik.
Táplálkozási információk
|
100 g |
Energiaérték |
2 705 kJ / 646 kcal |
Zsírok |
62,4 g |
- amelyből telített |
4,5 g |
Szénhidrátok |
17,6 g |
- ebből cukrok |
4,9 g |
Szál |
9,4 g |
Fehérje |
15 g |
Só |
0 g |
Összetevők
Információ
- Adminisztratív megbízás: Száraz diófélék.
- Származási ország (nyersanyagok): Grúzia.
- Tárolás: Tárolja sötét, hűvös és száraz helyen.
- Csomagolás: Csavarozható műanyag doboz, alumíniumfóliával és fehér fedéllel rögzítve.
- Evés előtt ajánlott megkeverni, a felszínen lévő olaj természetes jelenség.